Hmmm, chiar am o "mamica" vitrega :foottap:... Tata a murit si apartamentul sau este in litigiu (poveste mare). In apartament locuieste acum, fosta lui sotie, adica mamica mea vitrega... X-( , de care tata a divortat de 10 ani. El a murit in 2007 . Eu ma judec cu un nene X-(, pt un act aparut din iad, act fals, de altfel. Dar daca fosta sotie a tatalui meu, locuieste in apartamentul cumparat de tata, nefacandu-se partaj (la divortul lor, nu s-a facut partaj), si nu plateste impozit, lasandu-ma pe mine sa platesc, va intreb asa, la obiect: Cum pot s-o scot din casa, fara tam-tam, pentru ca si-asa nu m-a intrebat daca ii dau voie sa locuiasca acolo? Am teama sa nu ma lase cu ceva datorii babane....#-o . Multumesc si va doresc multa sanatate si fericire.:bow:
apartamentul cumparat de tatal dvs cu fosta sotie a dansului este bun comun al lor.
actiunea de partaj este imprescriptibila si poate fi realizata oricand .
fosta sotie are dreptul sa locuiasca in acel imobil, intrucat i-ar reveni jumatate din imobil .
in urma dezbaterii succesiunii, dvs v-ar reveni cealalta jumatate , daca nu mai exista si alti succesori .
ati acceptat succesiunea in termenul legal ? ati dezbatut succesiunea ??
antecontractul nu putea fi incheiat doar de catre tatal dvs., din moment ce si sotia acestuia are calitatea de coproprietar.
sunt multe necunoscute in speta dvs si cred ca ar trebui sa va angajati un aparator .
sau daca deja aveti unul, incercati sa va rezolvati toate aceste probleme .
fosta sotie nu s-a angajat cu mine in lupta; eu am fost dat in judecata de nenea cu actu`, care cere ca sentinta sa tina loc de act autentic. ea nici n-a fost citata, nici ca martor, nici ca parata. n-a fost de fata la semnarea actului, si intr-adevar sunt multe necunoscute...
sa presupunem ca "nenea cu actu" obtine hot care sa tina loc de actd e vanzare cumaparare!
mamei vitrege nu ii este opozabila, deci fata de ea nu are niciun efect.
ar fi trebuit sa o cheme si pe ea in judecata!
cini a sfatuit-o sa stea de-o parte a sfatuit-o ff bn!
Mai intreb, totusi, ceva... [nu va suparati...]..
daca castig eu, dovedind ca hartia in cauza nu a fost semnata de tata, deci e falsa...
ce castig are "mamica" mea, daca ea n-a cheltuit nimic si nici nu s-a judecat?
Partaj
cosmin311
Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)
Mostenire
olympya
buna ziua!
va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)