avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum o pot evacua pe fosta sotie a tatalui meu decedat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum o pot evacua pe fosta sotie a tatalui meu decedat?

Hmmm, chiar am o "mamica" vitrega :foottap:... Tata a murit si apartamentul sau este in litigiu (poveste mare). In apartament locuieste acum, fosta lui sotie, adica mamica mea vitrega... X-( , de care tata a divortat de 10 ani. El a murit in 2007 . Eu ma judec cu un nene X-(, pt un act aparut din iad, act fals, de altfel. Dar daca fosta sotie a tatalui meu, locuieste in apartamentul cumparat de tata, nefacandu-se partaj (la divortul lor, nu s-a facut partaj), si nu plateste impozit, lasandu-ma pe mine sa platesc, va intreb asa, la obiect: Cum pot s-o scot din casa, fara tam-tam, pentru ca si-asa nu m-a intrebat daca ii dau voie sa locuiasca acolo? Am teama sa nu ma lase cu ceva datorii babane....#-o . Multumesc si va doresc multa sanatate si fericire.:bow:
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
alex9ys, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 22:06, 11 Noiembrie 2009
"mamica" nu suporta nicio cheltuiala, nu a fost chemata in judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)
Partaj cosmin311 cosmin311 Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)
Mostenire olympya olympya buna ziua! va rog ,sa ma lamuriti intr-o problema legata de o succesiune.Este vorba de casa bunicilor (bun comun) si cei doi copii ai lor.Bunicul si unul din ... (vezi toată discuția)