avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de handicapat la un bolnav de cancer refuzata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de handicapat la un bolnav de cancer refuzata

Mama mea in varsta de 70 de ani a fost diagnosticata si operata de cancer uterin, cativa ani in urma. Fratele meu o ingrijeste deoarece ea este f slabita. Anul trecut el a aplicat pentru pensia de handicapat pentru mama mea. Nu stiu pe ce criterii aplicatia a fost respinsa. As dori un sfat cum sa procedam in acest caz. Din ce m-am informat pe Internet eu consider ca ea se califica pentru indemnizatia de handicapat, dar find in Romania fara "cunostinte" au respins dosarul. Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa facem acum. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AU Lucifer , utilizator 18:05, 29 Septembrie 2018
Definiție handicap dex - Deficiență motorie, mintală sau orice altă infirmitate a unei persoane.

Semybanfy a scris:

Mama mea in varsta de 70 de ani a fost diagnosticata si operata de cancer uterin, cativa ani in urma. Fratele meu o ingrijeste deoarece ea este f slabita. Anul trecut el a aplicat pentru pensia de handicapat pentru mama mea. Nu stiu pe ce criterii aplicatia a fost respinsa. As dori un sfat cum sa procedam in acest caz. Din ce m-am informat pe Internet eu consider ca ea se califica pentru indemnizatia de handicapat, dar find in Romania fara "cunostinte" au respins dosarul. Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa facem acum. Va multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
AU Lucifer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are drept la mostenire? sau intra in propietatea primariei ? andryzs andryzs Buna ziua Cea ce va prezint este un caz special. Doua femei in varsta de 32 respectiv 26 de ani, orfani (mama,tata mort) ,cele doua femei se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Criterii acordare grad handicap aasgm aasgm Buna ziua, As dori sa stiu care sunt criteriile, s-au unde se gasesc, cu privire la acordarea gradului de handicap (grav,accentuat,mediu), sau daca exista ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte ... Virginia A Virginia A Bună seara asi avea o întrebare la dumneavoastră am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte la ce grad de handicap se icadreaza (vezi toată discuția)