avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Programul RABLA 2018 toamna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Programul RABLA 2018 toamna

Avand o masina veche de 20 ani m-am hotarat sa particip la programul PSIPAN 2018 care acorda o prima de casare de 6500 lei la cumpararea unei masini noi . M-am prezentat la o reprezentanta unde am vizionat o marca de masina, mi s-a stabilit un pret mi s-au cerut niste documente pe care le-am si depus conform cerintelor programului respectiv. Totodata mi s-a solicitat un avans de 6% din valoarea masinii care nu avea nicio baza legala (contract, antecontract sau altceva scris) doar promisiunea verbala a consultantului ca aceasta suma poate fi restituita la cerere in orice moment al derularii programului, inclusiv in situatia in care aveam validat tichetul valoric din partea Min. Mediului. Din acest motiv am achitat avansul respectiv cu mentiunea avans auto program REMAT 2018. Pentru ca am avut suspiciuni asupra firmei respective am mai facut o optiune similara la o alta reprezentanta pentru o alta marca de masina, dar dupa ce am vorbit cu Agentia pt Mediu si am intrebat daca cu aceeasi rabla pot opta pentru alta masina. Mi s-a raspuns ca pot participa la licitatie pentru mai multe marci dar castigatoare va fi prima validata. La a doua reprezentanta nu mi s-a cerut niciun ban. A inceput programul de licitatie online si surpriza , s-a validat nota de inscriere la a doua reprezentanta. In aceasta situatie m-am la primul dealer si am solicitat restituirea sumei avansate dar acestia refuza sa plateasca pe motiv ca i-am incurcat, ca au adus masina din import si ca nu le-am spus ca am optat si la altcineva. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: favex , utilizator 11:36, 16 Octombrie 2018
Va rog mult daca pot sa primesc un raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2018 Phantomell Phantomell Salut, am si eu o intrebare... Se poate instraina voucherul? As dori sa achizitionez o masina prin programul rabla 2018,dar nu am o masina veche, as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sfat/consiliere pentru o achizitie DLucian DLucian Buna ziua, Revin catre dumneavoastra cu o rugaminte pentru un sfat/consiliere. Noi am comandat in septembrie o masina din grupul VW, iar momentan din ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am dat comandă de o mașină nouă, am plătit ... SabynaMihaela SabynaMihaela Bună seara! Am dat comandă de o mașină nouă, am plătit avansul și am aplicat și pentru un tichet rabla. După 4 luni de așteptare mașina nu a mai ... (vezi toată discuția)