avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... naveta personal didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

naveta personal didactic

Buna ziua! Sunt cadru didactic, si fac naveta , catre locul de munca , cu autototurismul personal. Conform legii, trebuie sa mi se deconteze, contravaloarea abonamentului lunar, pe ruta casa- scoala: Pentru aceasta , trebuie sa aduc la scoala, cateva documente , printre care si adeverinta de la firma de transport in comun, in care trebuie sa fie specificat pretul abonamentului lunar. Pe ruta domiciliu - scoala, exista numai o firma , care asigura transportul persoanelor. Pana anul acesta, mi-au dat adeverinta, dar anul acesta refuza cu desavarsire: motive: sunt firma privata, si nu au nicio obligatie, sa dea adeverinte, chiar daca li se trimite o adresa oficiala de la scoala, ; sau : daca ar da tuturor adeverinte, ei ar da faliment, si sa fac naveta cu autobuzul,. Ma poate indruma cineva, cui as putea cere acea adeverinta.... sau un alt mod... Aceasta firma de transport este privata, dar a obtinut licenta, de la o institutie a statului... iar mie mi se ofera libertatea de a alege modul in care fac naveta. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Decontare navetă profesori Traistaru Gheorghe Traistaru Gheorghe Bună ziua! Sunt cadru didactic navetist. Naveta între domiciliu și școală o fac cu autoturismul personal. Lunar depun documente pentru decontare, iar ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anatelea anatelea Buna ziua, Intrebarea mea se refera la urmatoarea situatie: fac naveta la 50 km distanta, de 4 ori pe saptamana, spre scoala unde lucrez. Am facut naveta pana ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)