avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda judiciara

buna ziua ,sunt parat intr-un proces,am angajat un avocat sa ma reprezinte deoarece nu pot merge la termene,la ultimul termen ,am fost cu copilul la doctor sa aminat 2 saptamini,dar mi sa cerut dovada ,avocat mi-a spus ca in caz contrar voi primi amenda judiciara,pe 10 octombrie am iarasi termen ,nu ma pot prezenta,as vrea sa se termine accest proces,nu se poate termina fara audierea mea,daca doamna avocat ma reprezinta? este vorba despre un proces in care mama ma acuza ca nu ii respect dr de abitatie,dar eu nici nu locuiesc in localitatea unde se afla imobilul in cauza,plus ca accesta este al 6 proces pe care mi-l intenteaza si totul pt a ma determina sa renunt la accea casa,va rog un sfat imi este de mare ajutor ,pot trimite un memoriu la instanta sa cer judecarea in lipsa,cu scuzele de rigoare fata de profesie dar eu nu mai am incredere in avocata mea ,daca reziliez contractul cu dansa ,si nu ma prezint la proces ce se intampla?va multumes

Alte discuții în legătură

Amânare pronunțare paula38 paula38 Buna ziua ,intrbarea mea este urmatoarea,ieri sa judecat un proces civil unde am fost parata,in apararea mea am cerut sa fie audiata bunica ,ca si intervenient ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am primit o somatie pt o executare silita,prin care ma obliga sa primesc pe cineva in casa,eu nu ma aflu in tara ,am ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua ,va rog un sfat este o speta complicata,detin un imobil unde mama mea are un dr de abitatie pt o camera exact asa este specificat in contract,in 2017 ... (vezi toată discuția)