avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Buna ziua, detin hotărâre judecătorească definitivă si irevocabilă din luna mai cănd am si depus la anaf documentatia pentru recuperarea taxei ... Nu am primit nimic , ce sfat îmi dati va rog ?

Alte discuții în legătură

Restituire taxa timbru de mediu TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.revin iarasi cu o problema, daca am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila din ianuarie 2017 si in martie am depus toate actele la anaf ... (vezi toată discuția)
Taxa auto câștigată în instanță. poate fi anaf executată silit sau trebuie să aștept publicarea normelor metodologice de restituire? adiresita adiresita Detin o masina din anul 2007 pentru care am platit la vremea aceea taxa auto.Am dat ANAF in judecata pentru recuperarea taxei si am castigat.Am sentinta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto G-Radu90 G-Radu90 Va salut, am si eu nevoie de un sfat. Deci problema sta in felul urmator, eu am cumparat o masina, am dat in judecata pentru recuperarea taxei. Intre timp am ... (vezi toată discuția)