avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM scris gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM scris gresit

Buna ziua,

In 2014 a fost facut un contract de munca de 4 ore /zi; 20h/saptamana.
in 2018 se constata ca in acest contract cele 4h/zi; 20h/saptamana sunt trecute la contract cu norma intreaga si nu la contract partial insa in Revisal este trecut corect.
Ce fac in acest caz?
Care sunt repercursiunile si cum pot indrepta acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: luminita29 , utilizator 12:49, 25 Octombrie 2018
Buna ziua,

Am rugamintea daca stie cineva ce pot face in situatia de mai sus?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru part-time si inegal suciu_diana suciu_diana Buna seara, in contractul de munca trebuie sau nu specificat care este orarul de lucru part-time, respectiv cel inegal? La cel inegal cum se specifica, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unui contract de munca cu timp partial (4h/zi, ... Lacramioara.hartescu@scc.com Lacramioara.hartescu@scc.com Buna ziua! In cazul unui contract de munca cu timp partial (4h/zi, 20h/saptamana) se poate opta pentru repartizarea inegala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru contract part time Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua.Am si eu o intrebare privind salarizarea unui lucrator comercial.Societatea desfasoara activitate de comert cu amanuntul cu program de luni-sambata, ... (vezi toată discuția)