Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator	    

Sobolan de tomberoane, utilizator
 Sobolan de tomberoane, utilizator 	
			~ final discuție ~
 TarauPaulAndrei	                   

Buna seara,cum se poate dovedi ,,sindromul alienarii parintesti''? (vezi toată discuția)
	                    TarauPaulAndrei	                   

Buna seara,cum se poate dovedi ,,sindromul alienarii parintesti''? (vezi toată discuția)

MihaelaIonela 1	                   

Buna ziua .Am nevoie de un răspuns privind alienarea parentala .Este inclusă in lege ?Am tot citit pe diferite forumuri și încă nu M am putut lămuri.Eu ... (vezi toată discuția)
	                    MihaelaIonela 1	                   

Buna ziua .Am nevoie de un răspuns privind alienarea parentala .Este inclusă in lege ?Am tot citit pe diferite forumuri și încă nu M am putut lămuri.Eu ... (vezi toată discuția)

uira	                   

Ce se poate face cand minorul de 7 ani refuza sa plece cu tatal cf programului de vizitare? Asta dupa ce mama l-a invatat ce si cum sa spuna si in conditiile ... (vezi toată discuția)
	                    uira	                   

Ce se poate face cand minorul de 7 ani refuza sa plece cu tatal cf programului de vizitare? Asta dupa ce mama l-a invatat ce si cum sa spuna si in conditiile ... (vezi toată discuția)