avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acțiune penală sau civilă?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acțiune penală sau civilă?

Ce mă sfătuiți să fac în cazul în care angajatorul îmi aduce la cunoştință faptul că din ziua următoare lucrătoare are înlocuitor pe postul meu pe care l-am obținut prin concurs şi îmi desface contractul individual de muncă fără drept de preaviz eu însărcinată fiind?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 3 Octombrie 2018
Puteti contesta in instanta , decizia de concediere la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

Ati anuntat angajatorul ca sunteti insarcinata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - desfacere contract de munca la anuntarea sarcinii olgasirbu olgasirbu Am si eu o mare problema, seful meu cand a aflat ca sunt insarcinata ma dat afara, nu stiu ce sa fac, sunt disperata, i-am dus adeverinta medicala pe ... (vezi toată discuția)
Am anunțat sarcina a doua zi după ce mi s-a desfăcut contractul de muncă. e obligat angajatorul să mă mențină angajată până la finalul sarcinii? adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in situatia in care mi s-a desfacut contractul de munca cu preaviz si sunt insarcinata. Nu am anuntat la lucru sarcina decat a doua zi in care ... (vezi toată discuția)
Concediere din initiativa angajatorului prin desfiintarea postului ContSters305382 ContSters305382 Buna ziua, Numele meu este C.D.. locuiesc in jud. Ilfov . Am fost concediata de la locul de munca din initiativa angajatorului, prin desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)