avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rucsac uitat în taxi. Firma refuză să-mi dea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rucsac uitat în taxi. Firma refuză să-mi dea detalii despre șofer, cum mi-l pot recupera?

Buna seara pe data de 30 /09/2018 am cerut un taxi la un restaurant la ora 2 :20 si am uitat un ruxac in taxi am luat legatura cu firma de taxiuri si nu vor sa mi spuna nimic despre rucsaczic ca soferul nu este la munca ce pot sa fac ?cum recuperez bunul pierdut multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:55, 3 Octombrie 2018
Mai insistați, în final trebuie să colaboreze cu dvs. Le spuneți că depuneți plângere dacă nu vă returnează bunul.
Ar fi putut sa il.contacteze pe sofer dar o pot face si cand intra in tura.
In functie de ce raspuns veti primi va veti putea orienta ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cutie telefoane (40x20x40) uitata la luneta taxiului,este indicat sa merg la politie sa recuperez ceva? ungureanuemanuel ungureanuemanuel Buna ziua, aseara mi-am mutat lucrurile dintr-un apartament in altul cu niste prieteni,eu intr-un taxi ei doi in alt taxi. Dar din pacate am uitat cutia cu ... (vezi toată discuția)
Telefon pierdut/insusit nihilsinedeo1 nihilsinedeo1 Rescriu postul ca am senzatia ca e poate prea mult de citit. Telefon valoros(iphone 3gs,date personale) uitat in taxi. Neretinut vreo data de identificare a ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila nkarmen nkarmen Buna seara! va rog respectuos sa ma ajutati cu o problema pe care o intampin: Intr-o seara,aflandu-ma intr-un taxi, la coborare, am constatat ca mi-a cazut ... (vezi toată discuția)