avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cutie telefoane (40X20X40) uitata la luneta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cutie telefoane (40X20X40) uitata la luneta taxiului,este indicat sa merg la politie sa recuperez ceva?

Buna ziua,
aseara mi-am mutat lucrurile dintr-un apartament in altul cu niste prieteni,eu intr-un taxi ei doi in alt taxi. Dar din pacate am uitat cutia cu telefoanele clientilor care erau la reparat la luneta taxiului cand am descarcat bagajele din masina,dupa 1 ora sun la dispecerat dar mi s-a spus ca dansul a iesit din tura, a doua zi am aflat numarul lui,el mi-a precizat ca a lucrat toata noaptea si nu a vazut nicio cutie la luneta masinii.

e urat pentru ca nu prea am de unde sa scot banii pe telefoanele pierdute!

In cazul acesta este indicat sa merg la politie sa depun plangere / reclamatie ? El mi-a spus ca da ma ajuta sa aflu ca cutia nu a luato el dar imi va cere despagubiri daca il pun pe drumuri.

Ce ar fi indicat sa fac sa pot recupera macar 2 telefoane din 7 cate au fost in cutie?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:39, 22 Iulie 2013
Mergeti la politie si povesti exact cum s-au intamplat lucrurile. Politia tb sa cerceteze cum au stat lucrurile. Iar pt. asta nu poate sa va faca plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poveste de viata ajutor romeox romeox In primul rand rog adminii sa nu stearga postul sau sa-l mute , am postat aici in speranta sa-l vada cat mai multi useri si poate o sa si primesc un sfat sau ... (vezi toată discuția)
Inselat de un taximetrist, ce pot face dpdv legal? valivalentin valivalentin Buna seara, Am deschis acest subiect pentru a va descire situatia neplacuta si jenanta in care am fost pus pe data de 25.10.2014. Cand am ajuns la Aeroportul ... (vezi toată discuția)
Plangere Șurcă Mihaela Șurcă Mihaela Cum as putea da o plangere impotriva unui taximetrist? Mi-a luat banii si a plecat direct....nu stiu numele lui, indicativul nr de la masina etcc...am sunat ... (vezi toată discuția)