Buna ziua,
aseara mi-am mutat lucrurile dintr-un apartament in altul cu niste prieteni,eu intr-un taxi ei doi in alt taxi. Dar din pacate am uitat cutia cu telefoanele clientilor care erau la reparat la luneta taxiului cand am descarcat bagajele din masina,dupa 1 ora sun la dispecerat dar mi s-a spus ca dansul a iesit din tura, a doua zi am aflat numarul lui,el mi-a precizat ca a lucrat toata noaptea si nu a vazut nicio cutie la luneta masinii.
e urat pentru ca nu prea am de unde sa scot banii pe telefoanele pierdute!
In cazul acesta este indicat sa merg la politie sa depun plangere / reclamatie ? El mi-a spus ca da ma ajuta sa aflu ca cutia nu a luato el dar imi va cere despagubiri daca il pun pe drumuri.
Ce ar fi indicat sa fac sa pot recupera macar 2 telefoane din 7 cate au fost in cutie?
Mergeti la politie si povesti exact cum s-au intamplat lucrurile. Politia tb sa cerceteze cum au stat lucrurile. Iar pt. asta nu poate sa va faca plangere.
Plangere
Șurcă Mihaela
Cum as putea da o plangere impotriva unui taximetrist? Mi-a luat banii si a plecat direct....nu stiu numele lui, indicativul nr de la masina etcc...am sunat ... (vezi toată discuția)