avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... cum se interpreteaza cota egala ?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

cum se interpreteaza cota egala ?

buna seara v-as intreba cu respect pe d-vs ca si experti cum ati proceda ? am ridicat astazi de la instanta raportul de expertiza care are doar o singura propunere de lotizare dupa folosinta 57 m drum singura cale de acces impartita la 3 cooproprietari A detine 2 parti B detine 1 parte iar C detine 4 parti din terenul intravilan A primeste 20m acces B 12 iar C doar 25 eu fiind C va intreb e corect mentionez ca A+B detin si constructie impreuna dar e se afla toata terenul lui A e normal ba ii mai desparte pe B si 1.5 m de casa e corect ? si care e deschiderea minima pe care un lot o poate avea DACA EXISTA ASA CEVA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters108868 , utilizator 15:05, 18 Noiembrie 2009
molul a scris:
am ridicat astazi de la instanta raportul de expertiza care are doar o singura propunere de lotizare dupa folosinta 57 m drum singura cale de acces impartita la 3 cooproprietari A detine 2 parti B detine 1 parte iar C detine 4 parti din terenul intravilan A primeste 20m acces B 12 iar C doar 25 eu fiind C va intreb e corect mentionez ca A+B detin si constructie impreuna dar e se afla toata terenul lui A e normal ba ii mai desparte pe B si 1.5 m de casa e corect ? si care e deschiderea minima pe care un lot o poate avea DACA EXISTA ASA CEVA

Buna ziua,
Daca puteti formula prezentarea cazului Dvs. mai explicit, poate veti obtine si un raspuns.
Cu stima,
Buna d-v cum ati rotunji suprafata de 5850 mp A detine 2/7 ADICA 1672 MP B detine 1/7 836 si C detine 4/7 adica 3342 mp nu ar fi corect ca dupa zecimale rotunjirea sa fie ca A sa aiba 1671 mp si C 3343mp ?
astept un raspuns va multumesc
chiar nu se incumeta nimeni ?
Trebuie sa fiti un pic mai explicit cu drumul de acces .Sa inteleg ca A+B au o constructie impreuna???
Si 1,5 m ce reprezinta ??
In ceea ce priveste deschiderea la drum , da exista un minim asta in cazul in care doriti sa construiti pe acel teren si aceasta deschidere este mentionata in Certificatul de urbanism pe care il elibereaza primaria .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nyky291279 nyky291279 Va rog sa ma ajutati. Am cumparat un teren extravilan intr-un sat in Judetul Galati,care are facut intabulare de catre fostul proprietar in anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte indiviza dintr-un drum de servitute Claus01 Claus01 Am cumparat acum 2 ani o parcela de pamant si cota parte din drumul de servitute ce deserveste loturile din care face parte si al meu. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)