avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor branduri turistice
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor branduri turistice

Pot folosi pentru inscriptionari in scop comercial poze si denumiri ale brandurilor turistice romanesti precum: Cascada Bigar, Vama Veche, Delta Dunarii, etc. ?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 11:28, 6 Octombrie 2018
Stimate utillizator, faceti confuzia intre un brand, deci o marca comerciala, si o denumire geografica.
Cascada Bigar este o denumire geografica care identifica un fenomen natural, este o opera a naturii, Delta Dunarii deasemenea si in plus o denumire geografica de zona.
In aceasta optica nu ar mai fi utilizabil numele tarii, Romania sau s-ar putea depune la marci patente si inventii denumiri comune ca "pescuit".
Pentru publicarea in scopuri comerciale de: fotografii, imagini, tablouri copiate va trebui sa obtineti in prealabil acordul creatorului operei respective.
Daca tot vreti sa va lansati in turism de ce nu vizitati spot-urile pe care dvs doriti sa le introduceti in oferta dvs comerciala, cu un aparat fotografic numeric bazic veti putea face propriile dvs fotografii si profita de voyaj pentru a descoperi colturile placute, micile restaurante, pensiunile ieftine dar bine tinute, etc...?
Veti putea astfel propune clientelei vizate o oferta turistica personalizata.
Toate aceste mici detalii vor creea succesul dvs comercial in turism, altfel, stim toti sa gasim un hotel, sa gasim o agentie de turism sau de inchiriere de masini si minibuze pe Internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Keyword ca marca inregistrata ellada ellada Problema sta in felul urmator, nu am sa dau datele reale ca sa nu intampin alte dificultati. Am cumparat un domeniu care cubrinde un keyword care dupa ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin haine firma popescuadrianacatalina popescuadrianacatalina sunt interesata sa cumpar haine de firma din diferite tari si sa mi infiintez magazin in romania.De exemplu haine de la Diesel,Kelvin Klein,Zara,H&M,Miss Sixty ... (vezi toată discuția)
Solicit sfaturi in legatura cu o marca inregistrata la o.s.i.m Marka Marka [b]Buna ziua![/b] As dori sa rog comunitatea acestui forum foarte util sa ma ajutati cu sfaturi si informatii in legatura cu o Marca inregistrata la ... (vezi toată discuția)