avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare magazin haine firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare magazin haine firma

sunt interesata sa cumpar haine de firma din diferite tari si sa mi infiintez magazin in romania.De exemplu haine de la Diesel,Kelvin Klein,Zara,H&M,Miss Sixty si alte branduri celebre.ideea e ca le pot lua la preturi mai mici,pot avea acte sa dovedesc provenienta.Mentionez ca detin S.C.Are cineva idee ce alte autorizatii imi sunt necesare si ce probleme as putea intampina.Am nevoie de acordul marilor branduri pt a le vinde marfa la mine in magazin?
Cel mai recent răspuns: mimi7736 , utilizator 21:53, 30 Ianuarie 2018
Autorizatiile normale pentru functionarea unui SRL. Va trebuie un contract de colaborare.
HG nr. 1134/2010 - aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice
contract de colaborare cu ce?eu ma duc si cumpar hainele din strainatate din anumite magazine si le vand la mine.
din cate stiu trebuie sa existe si un certificat de conformitate emis de producator. ce nu sunt sigur este daca se aplica si la produsele de imbracaminte...cu toate ca ar fi normal...
popescuadrianacatalina a scris:

contract de colaborare cu ce?eu ma duc si cumpar hainele din strainatate din anumite magazine si le vand la mine.


BRANDURILE nu puteti se numeste SPECULA trebuie sa aveti PERMISIUNE comercialiazarii respectand HG1134 au fost controale care au pus accent pe acesta hotararre RESTUL e BISNITA la negru si pe acte fara acordul PRODUCATORULUI sau IMPORTATORULUI EXCLUSIV

Alte discuții în legătură

Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Consultatie referitoare la vanzare produse de marca online Sorin_AB Sorin_AB Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)