avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu găsesc cartea de munca nicăieri.am fost la ITM la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu găsesc cartea de munca nicăieri.am fost la ITM la arhiva națională Prahova la oficiul forțelor de munca la registrul Comerțului și nimeni nu știe nimic.Firma unde am lucrat nu mai exista.patronii au decedat .îmi trebuie vechimea pentru pensia de boala.

Nu găsesc cartea de munca la nici o instituție din ploiesti.imi trebuie vechimea și nimeni nu mi-o da.cum pot rezolva aceasta situație.imi trebuie pentru pensia de boala și nu pot alerga pe drumuri.am fost la ITM forțele de munca registru Comerțului Prahova și nimeni nu știe.poate mă ajuta cineva???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 3 Octombrie 2018
Unde ati lucrat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime nerecuperata de la vechiul loc de munca crysty_cata06 crysty_cata06 Buna ziua,numele meu este Cristina am si o problema la care nu gasesc nici o rezolvare am apelat la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Reconstituire carte de munca-bucuresti niguarda niguarda Buna ziua.Sotul meu a murit si ca sa fac pensie pentru copii imi trebuie cartea lui de munca,dar n-o mai gasesc. Ca sa obtin adeverintele imi trebuie timp sa ... (vezi toată discuția)
Cautarea unei carti de munca ContSters166906 ContSters166906 Salut. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva: am o ruda care nu isi mai gaseste cartea de munca. A lucrat la o firma pana in1981, dupa care a ramas ... (vezi toată discuția)