avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dosar restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dosar restituire taxa auto

Am fost azi la ANAF sa intreb in ce stadiu se afla dosarul pt. restituirea taxei auto, si mi sa spus ca nu apare nicaieri dosarul meu. Eu am depus dosarul pe data de 09-11-2017 , si am si nr. de inregistrare.Ce e de facut in continuare?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2018
Lus81, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto andreipower andreipower După 2 drumuri la Anaf,aflu că cererea depusă de mine in 2017 s-a \"evaporat\".După nr de înregistrare,nu aparea nimic. Explicația ca ar fi fost lipită ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)