avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

După 2 drumuri la Anaf,aflu că cererea depusă de mine in 2017 s-a "evaporat".După nr de înregistrare,nu aparea nimic. Explicația ca ar fi fost lipită o cerere de cealaltă (posibil) spun ei,de asta s-a omis.După investigatii aflu ca firma de leasing,la circa 2 ani după ce am terminat leasingul,a obținut o hotărâre judecătorească de restituire a taxei auto.La anaf nu s-a putut verifica daca au încasat suma de bani,la firma de leasing e in " concediu " doamna care ar trebui sa stie situația..Ambele părți au spus ca ma vor căuta ei..Vreo sugestie?
Cel mai recent răspuns: andreipower , utilizator 00:38, 3 Iulie 2019
dacă statul a restituit deja taxa, nu veti mai fi despagubit si va trebui sa va indreptati impotriva firmei de leasing.

Asa este,am aflat din surse neoficiale ca taxa a fost restituită din 2011 către firma de leasing.Cererea depusă de mine la Anaf in 2017 nu este de găsit,nu a fost înregistrată,de asta nu mi s-a adus la cunoștință despre faptul ca deja a fost restituită. Dobândă ar fi fost de 80% din taxa,având în vedere că au trecut 11 ani..
Geanina DRIAN a scris:

dacă statul a restituit deja taxa, nu veti mai fi despagubit si va trebui sa va indreptati impotriva firmei de leasing.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare la autoturism in leasing antonia2003 antonia2003 Buna ziua in oct 2012 am achizitionat pe firma un autoturism de la Bcr Leasing pentru care am platit taxa de prima inmatriculare apox. 2000 euro. Dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de inmatriculare auto ancarapan ancarapan Dupa aparitia oug privind restituirea taxei auto (in 2017),indiferent de numele ei,am citit ca pentru cei care au depus deja anterior cerere de restituire la ... (vezi toată discuția)