avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare-semnatura olografa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare-semnatura olografa

Lucrez la facturare. Din cauza volumului mare de hartii pe care trebuie sa le semnez zilnic, m-am gandit la o stampila cu semnatura olografa. E legal acest lucru? Poate cineva sa se lege (fisc sau orice alt organ de control) ori sa amendeze firma?

Alte discuții în legătură

Transfer salariat de la o firma la alta fara instiintare RoxannaMaria RoxannaMaria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Acum 1 luna, firma la care lucrez a transferat toti angajatii la o alta firma (ambele apartinand aceleiasi ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu contractul pentru servicii prestate exclusiv online? Nguyen Nguyen Salutare! Vă deranjez cu o nelămurire legată de activitatea unui PFA ce prestează servicii de design specializat pentru mai mulți clienți din țară, ... (vezi toată discuția)
Este opozabila semnatura aplicata cu stampila? Oceania Oceania Poate un mandatar imputernicit prin procura notariala sa intocmeasca acte in numele mandantului si sa foloseasca o stampila cu semnatura? Este legala folosirea ... (vezi toată discuția)