avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina adusa din Germania, numere rosii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina adusa din Germania, numere rosii

Buna ziua,
Am cumparat zilele trecute o masina din Germania si as vrea sa iau numere rosii pe 3 luni. Am vazut ca printre documentele necesare inmatricularii provizorii este nevoie si de acte care dovedesc ca sunt proprietarul masinii (copii ale documentelor succesive de proprietate, pana la detinatorul din certificatul de inmatriculare/ act de vanzare cumparare? ). Masina a fost adusa de mine, am luat de acolo numere de zoll, schimband brief ul mic, drept urmare acum figurez eu ca proprietar in brief. Alte documente de proprietate ale celui de la care am cumparat-o, nu am. In cazul acesta, pentru inmatricularea provizorie voi folosi copia brief ului, sau trebuie altceva? Daca e valabil brief ul, trebuie sa i fac o traducere legalizata la notar?

Alte discuții în legătură

Copii traduse si legalizate brief Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)