avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decăzută din drepturile părintești
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decăzută din drepturile părintești

Este normal sa fiu decăzută din drepturile părintești fara cosemnatamantul meu?!! Și să nu mi se de-a dreptul să îmi văd copilul meu de doi ani? !
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
NofreiGeorgina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:45, 4 Octombrie 2018
Protectia copilului mi-a spus că nu mai am dreptul asupra copilului meu!!
Decăderea din drepturile părinteşti este un proces lung, care necesită multe proceduri din partea autorităţilor în domeniu.Decăderea din drepturile părinteşti o dispune instanţa şi nu cere consimţământul părintelui.Dvs. nu aţi fost asculatată, nu aţi participat la proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptarea fiicei de catre actualul sot Madda85 Madda85 Am avut o relație de concubinaj din care a rezultat o fetița! De când S a născut fetița de 9 ani trăiește cu mine și cu actualul meu soț! Tatăl ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! mai intai asi dori sa multumesc tuturor utilizatorilor,consultantilor juridici si avocatilor de pe acest forum deoarece cu ajutorul sfaturilor lor ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti luminita1982 luminita1982 buna ziua intrun proces de exercitarea autoritatii parintesti exclusiva am o fetita de 7 ani este posibil ca instanta sau eu sa cer sa fie audiata? tatal ei ... (vezi toată discuția)