avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare-cumparare pe cota parte din imobil sub ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare-cumparare pe cota parte din imobil sub ipoteca?

Parintii mei detin un apartament pe care il vor vinde. Banii obtinuti din vanzarea acestuia ni-ii vor da sa acoperim o parte din rata la banca pe care o avem pentru constructia unei case. Se poate face act de vanzare-cumparare cota parte din casa pe numele parintilor mei pe acesti bani. In ideea ca aceasta casa este sub ipoteca la banca.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:21, 6 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face act de vanzare cu parintii, insa dreptul de ipoteca nu va fi afectat de acest act in niciun fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind vanzarea unui apartament IoanBD IoanBD Buna ziua! As dori si eu sa stiu in ce conditii pot parintii mei sa treaca apartamentul pe numele meu. Parintii mei sunt divortati de 2 ani, nu au facut ... (vezi toată discuția)
Apartament girat la baca in masa succesoriala Mika05 Mika05 Am un caz poate mai incurcat: mai am un frate care a rupt orice legatura cu familia de mai bine de 10 ani, traind in acelasi oras, dar nemaiavand nicio ... (vezi toată discuția)