avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum ma afectează insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum ma afectează insolventa

Angajatorul este în insolventa iar eu ca angajat sunt afectat de faptul ca doream un credit ipotecar iar la banca spu e ca nu pot primi creditul datorita stării angajatorului, menționez ca nu sunt în lista neagra a biroului de credite și chiar acum am încheiat un credit de nevoi personale fără întârzieri, ce pot face? Cum pot sa a-mi iau casa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
sorinelo, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 18:34, 6 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema dumneavoastra nu are legatura cu insolventa. Mai degraba in trebati la sectiunile din forum:
Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor
Sau
Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma afecteaza insolventa sorinelo sorinelo Angajatorul este în insolventa iar eu ca angajat sunt afectat de faptul ca doream un credit ipotecar iar la banca spune ca nu pot primi creditul datorita ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)