avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum ma afecteaza insolventa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum ma afecteaza insolventa

Angajatorul este în insolventa iar eu ca angajat sunt afectat de faptul ca doream un credit ipotecar iar la banca spune ca nu pot primi creditul datorita stării angajatorului, menționez ca nu sunt în lista neagra a biroului de credite și chiar acum am încheiat un credit de nevoi personale fără întârzieri, ce pot face? Cum pot sa a-mi iau casa?
Cel mai recent răspuns: sorinelo , utilizator 07:30, 1 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Prima ideea care mi-a venit e sa va schimbati locul de munca.
da intradevar asta era si parerea mea si cred ca e singura viabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ma afectează insolventa sorinelo sorinelo Angajatorul este în insolventa iar eu ca angajat sunt afectat de faptul ca doream un credit ipotecar iar la banca spu e ca nu pot primi creditul datorita ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Am fost raportat, în mod eronat, la biroul de credit de către un ifn. este posibil să obțin despăgubiri de la ifn? din cauza lor eu nu am putut accesa un credit, iar scoringul mi-a fost afectat AndreiXHY AndreiXHY Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)