avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Carte Identitate - referendum
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Carte Identitate - referendum

Bună seara,

Mi s-a furat cartea de identitate. Pot obține un document, eventual chiar carte de identitate pentru a putea vota? De unde și cum? Ce documente sunt necesare?

Mulțumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
im82, utilizator
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 11:37, 7 Octombrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Va sfatuiesc ca LUNI sa mergeti la politie si sa solicitati o carte de identitate noua.
Veti putea vota la alt referendum.
Mulțumesc.
La alegeri am înțeles că se putea merge chiar în ziua votului și se făceau documente pe loc. La Poliție, la secția de vot, nu știu....
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Evidența persoanelor trebuie să mergeți, în aceste două zile într-adevăr au program prelungit și le fac urgent. Dacă mergeți de dimineață, până deseară este posibil să o aveți.
Mulțumesc! Întradevăr, au program pâna la 20:00. De la 16:00 incep să elibereze documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de identitate valabila pentru alegerile din 26 mai Elenna25 Elenna25 Buna ziua, Cartea mea de identitate expira pe 25 mai, iar alegerile sunt a doua zi, 25 mai e zi nelucratoare. In aceste conditii pot vota pe 26? (vezi toată discuția)
Primirea in spatiu alexandraralea alexandraralea Buna seara, Am o prietena care a fost plecata in Norvegia,iar acolo i s-a furat geanta cu toate actele (CI,pasaport,permis conducere etc). De la politia de ... (vezi toată discuția)
Schimbare act de identitate GabrielaElla GabrielaElla Buna ziua, In cazul in care ma aflu in Bucuresti iar domiciliul meu este in Tulcea, pot sa imi schimb buletinul aici? Mentionez ca maine imi expira actul de ... (vezi toată discuția)