avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legislatie in Austria privind casatoria intre o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legislatie in Austria privind casatoria intre o romanca si un austriac.Care este procedura dupa moartea austriacului?

Buna ziua .

Puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sora mea, romanca ,casatorita de 10 ani cu cetatean austriac.Acesta a murit ,si as dori sa stiu care sunt procedurile ,cum ar fi : taxa de succesiune,pensie de urmas ,locuinta,autoturismul de pe numele lui .Mentionez ca austriacul are doi copii dintr-o casnicie anterioara,copii cu care nu a avut niciodata legatura dar care cu siguranta vor intra si ei in partaj.Sora locuieste intr-o zona foarte retrasa,este si in varsta , neavand posibilitate de a merge intr-un oras mare pentru a lua legatura cu un avocat ..etc...de aceea va rog respectos care cunoasteti legislatia in Austria sa ma ajutati cu aceasta procedura .Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
luciano2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:20, 7 Octombrie 2018
Despre succesiune in Austria gasiti informatii aici

[ link extern ]

si aici

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare parinteasca Bliahu I Bliahu I Buna ziua. Numele meu este Bliahu Ioan,sunt intr o situație complicată in urma unei relații de concubinaj de 11 ani,împreună cu o femeie de,origine ... (vezi toată discuția)
Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea in varsta de 85 ani locuieste in austria ... Huber-Alexa Huber-Alexa Buna ziua! Mama mea in varsta de 85 ani locuieste in Austria de 17 ani si are probleme de sanatate si ar avea nevoie de ingrijiri suplimentare.Austriecii au ... (vezi toată discuția)