avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Construcții mansarda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Construcții mansarda

Buna ziua!va rog să mă lămuriți daca am construit o mansarda care are unul dintre pereți la vecin în curte la limitele legale,am primit autorizație de la primarie,nu mi s-au cerut acordul vecinilor,eu am construit dar vecinii sunt foarte nemulțumiți că este foarte înaltă casa cu mansarda.specific că are o înălțime de 9m total,iar distanța dintre case este undeva la 4.70 cu tot cu cei 60cm de după casa.ce se poate face in aceasta situație.deasemenra nu am nici un geam in partea aceea fiind peretele din spatele casei .vecinii cer demolarea noii construcții.au vreun drept?sau au greșit cei de la primărie acordând autorizația fara a întreba vecinii?mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Vero18, utilizator
Buna ziua,

Cat timp aveti autorizatie si constructia este efectuata in limitele prevazute de aceasta autorizatie, sunteti in regula.

O zi buna,
Jasmine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcția a unei camere stenia 31 stenia 31 Buna ziua! Acum 4 - 5 ani am construit o camera in capătul casei pe care o detinem pana in gardul vecinului nerespectând cei 0,6 m El având un gard din ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre case vecine mmem mmem Buna ziua, Vreau sa construiesc o casa pe o parte cat mai mare din terenul pe care il detin. Vecinul din stanga are casa in granita cu terenul meu unde va ... (vezi toată discuția)
Construcții - afectarea vecinilor dorinache dorinache Locuiesc într-un oraș în care casele sunt lungi si sunt foarte apropiate iar curțile de aproximativ 4,5-5 metri și la fel de lungi ca și casele,iar ... (vezi toată discuția)