avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce sa fac daca vecinul mi-a aruncat apă pe horn?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce sa fac daca vecinul mi-a aruncat apă pe horn?

Locuim înafara zonei centrale si încălzim locuința cu ajutorul unui șemineu. Vecinul din curtea de alături ne-a dat termen 2 săptămâni sa ne ridicam hornul deoarece fumul i s-ar duce in curte la dânsu. Dar cu doua zile inainte sa ne vina meseriașul,in lipsa noastră,a aruncat o cantitate considerabila de apă pe horn. Camera in care avem șemineul este plină cu apă,inclusiv tot tavanul imobilului a avut de suferit.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:14, 7 Octombrie 2018
Puteti formula o plangere penala sau o actiune civila in raspundere delictuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc într-un bloc care are horn din construcție. cine răspunde de porțiunea aferentă fiecărui apartament? D_aka D_aka Buna seara, locuiesc intr-un bloc care are din constructie horn. Mi-am construit un semineu ( in locul unei vechi sobe) cu evacuarea fumului in hornul ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin cu un cos de fum de la centrala pe lemne popamarius1 popamarius1 Buna ziua.in urma cu 5 ani tatal meu a cumparat o casa. La aproximativ un an dupa cumparare un vecin care are perete despartitor pe terenul nostru l-a rugat ... (vezi toată discuția)
Poluare fum gratare rl_lucian rl_lucian Buna ziua! Vecinii mei si-au construit ilegal o anexa in care au un gratar cu horn (inalt de 10 carmizi). De fiecare data cand fac gratare, curtea mea este ... (vezi toată discuția)