avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere revizuire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere revizuire

Am un proces de revendicare imobil.In luna Octombrie 2009 am primit hotarare irevocabila prin care castig acest imobil (dupa 10 ani de procese judecatorie sector 1 -pierd,tribunal -castig se trimite dosarul la judecatorie la rejudecare unde castig, tribunal -pierd,curtea de apel -castig) dupa care acum paratii depun cerere de revizuire.Au vreo sansa ca aceasta cerere sa treaca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:39, 11 Noiembrie 2009
depinde daca au motive de revizuire, pot sa castige.
Adica care ar putea fi unele dintre ele....va rog sa imi dati cateva exemple...daca se poate
In calea de atac extraordinara a revizuirii, in civil, motivele sunt strict limitate. Asa cum a afirmat si Avokitten, depinde de motivele invocate in cererea de revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor pentru a-mi gasi dreptatea farmec_ farmec_ In procesul de actiune comercial in pretentii, la fond reclamantul pierde pe motivul exceptiei de prematuritate introdusa actiunea. In recurs, la ... (vezi toată discuția)
Revizuire 322-7 dadural dadural prin ordonanta presed. am incercat desfiintarea unui gard, dar nu am reusit, ulterior prin revendicare si obligatia de a face am obtinut si desfintarea ... (vezi toată discuția)
Recalificarea unei cai de atac catre o instanta superioara ContSters139112 ContSters139112 Buna seara, am o intrebare daca ma poate ajuta cineva...,respectiv am formulat o contestatie in anulare impotriva deciziei irevocabile din recurs ptr. ... (vezi toată discuția)