avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare cesiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare cesiune

Buna ziua,
Am avut un credit la un IFN si datorita decesului sotului am solicitat o amanare la plata. Telefonic s-a aprobat dar acum m-am trezit in excutare silita de catre o firma de cesiune creante pentru acel credit. Societatea de recuperari creante spune ca ea m-a notificat si ca este vina mea ca eu nu am fost acasa, dar eu nu am primit nimic de la ei. Le-am cerut confirmarea de primire semnata de mine dar mi-au pus la dispozitie doar o hartie cu un cod de bare fara sa scrie nimic pe ea, nu stiu ce reprezinta aceea hartie si daca este adevarat ce spune. Pot contesta cesiunea pe baza faptului ca nu am fost notificata? Este de ajuns notificarea debitorului, daca acesta nu a intrat in posesia cesiunii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:09, 8 Octombrie 2018
Trebuia sa primiti si dovada scrisa a cesiunii, luati legatura cu un avocat sa vedeti ce alte motive de contestatie gasiti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante girant shadow_2 shadow_2 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspusuri/sfaturi intr-o chestiune de recuperare creante de la un girant Am mai scris despre acest subiect aici ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale- executare silita vale_cla vale_cla credit de nevoi personale neachitat, creanta cedata fara notificare la magnificii de la [editat] in 2008 acum cei de la [editat] spun ca exista o clauza ... (vezi toată discuția)