avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune creanta

in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca si mi sa comunicat ca nu mai am nici o datorie.ce pot sa fac cu cei de la kruk care ma preseaza cu telefoanele
Luati dovada de la ING ca ati achitat debitul si expedati pe adresa kruk recomandat cu confirmare de primire o copie de pe respctiva dovada.
ei spun ca au achitat cei de la kruk in 2013. da eu nu am incheiat contract cu cei de la kruk
au cesionat creanta, ce datorati la ing, acum datorati astora, e simplu.
dvs nu ca nu mai aveti vreo datorie, banca nu mai e creditorul dvs.
din 2013 pana in 2015 nu am primit nici o scrisoare de la ei si acum dupa 2 ani si ceva sau trezit sa ma contacteze
ei spun in scrisoare ca sa cesionat creanta in 2015 dar creditul este inchis din 2013
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator
Bună ziua. Discutabil și foarte discutabil, aspectul privind prețul cesiunii și obligațiile debitorului. Pe de altă parte vizavi de afirmațiile dumneavoastră în legătură cu telefoanele, Codul penal spune așa: art. 208 alin. 2 ”efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă”

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari gina_dirleci gina_dirleci Dosarul unui credit bancar a fost cumparat de o firma de recuperari. As dori sa stiu daca aceasta are vreo putere juridica in relatia cu titularul creditului, ... (vezi toată discuția)