avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Animale fara stapan
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Animale fara stapan

Buna ziua. Am urmatoarea problema. In curtea complexului unde locuiesc sunt mai multe pisici si ocazional si caini maidanezi. Asociatiile nu au cum sa le ia pentru ca nu mai au loc si protectia animalelor intervine in caz de acte de cruzime. Vecinii sunt deranjati de mizerie desi miseria provine in mare parte de la animalele cu stapan si indiferenta celor care nu strang dupa ele. Este legal sa mi se interzica sa le hranesc in condtiile in care este o curte comuna? Este normal sa se instige la ura pe grupul de Facebook si sa se incurajeze pedepsirea lor? Ca o iubitoare de animale, as dori sa stiu daca pot sa fac ceva sa opresc aceasta instigare la ura si interzicere a unor drepturi de locatar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:06, 9 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista HCL care interzic hranirea animalelor in partile comune condominii
Modul de comportare al oamenilor ..de multe ori lasa de dorit la adresa semenilor ,ce sa mai vorbim despre antipatia pentru alte suflete neajutorate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru cainii maidanezi - propuneri si consecinte codulmuncii codulmuncii Primarul capitalei a decis sa se faca un referendum pentru eutanasierea cainilor maidanezi, dar numai in urma tragediei care s-a intamplat. Propun ... (vezi toată discuția)
Carta drepturilor fundamentale a uniunii europene, "incalcata de catre maidanezi" ionstanca ionstanca Am numarat peste 30 de articole din Carta drepturilor fundamentale \"incalcate de catre ... (vezi toată discuția)