Buna seara,
am avut o contestatie la un proces de executare silita, unde intr-un final a fost constatata perimarea cauzei mai precis suna in felul urmator-Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Constată perimarea cauzei, privind pe contestatorul Ciobanu Ion şi pe intimata S.C. BCR S.A. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Cererea de recurs se va depune la Judecătoria Curtea de Argeş. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16 martie 2016.
Document: Hotarâre 367/2016 16.03.2016
Astazi m-am pomenit cu poprire pe conturi din partea executorului judecatoresc care ia reprezentat.
Cu respect va intreb care sunt pasii de urmat , mie mi se pare un abuz din partea ex. jud.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!!!
Va multumesc pt. raspunsuri , acum m-am lamurit, practic si elementar nu am stiut ce inseamna perimare....nu sunt in domeniu dar am trecut prin doua situatii asemanatoare(credite prescrise) si am avut castig de cauza, deci nu au cum sa castige...inca o data va multumesc!!!!!
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum sa nu aiba sa castige??? Nu ati inteles. Nu va favorizeaza faptul ca instanta a constatat perimarea cererii. Nu v-ati indeplinit obligatiile si a ramas in nelucrare mai mult de 6 luni. Mergeti la un avocat sa va lamureasca pt ca aparent nu ati inteles ce se intampla.