avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimarea cauzei
Discuție deschisă în Executare silită

Perimarea cauzei

Buna seara,
am avut o contestatie la un proces de executare silita, unde intr-un final a fost constatata perimarea cauzei mai precis suna in felul urmator-Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Constată perimarea cauzei, privind pe contestatorul Ciobanu Ion şi pe intimata S.C. BCR S.A. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Cererea de recurs se va depune la Judecătoria Curtea de Argeş. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16 martie 2016.
Document: Hotarâre 367/2016 16.03.2016
Astazi m-am pomenit cu poprire pe conturi din partea executorului judecatoresc care ia reprezentat.
Cu respect va intreb care sunt pasii de urmat , mie mi se pare un abuz din partea ex. jud.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri!!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:41, 11 Octombrie 2018
Va multumesc pt. raspunsuri , acum m-am lamurit, practic si elementar nu am stiut ce inseamna perimare....nu sunt in domeniu dar am trecut prin doua situatii asemanatoare(credite prescrise) si am avut castig de cauza, deci nu au cum sa castige...inca o data va multumesc!!!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa nu aiba sa castige??? Nu ati inteles. Nu va favorizeaza faptul ca instanta a constatat perimarea cererii. Nu v-ati indeplinit obligatiile si a ramas in nelucrare mai mult de 6 luni. Mergeti la un avocat sa va lamureasca pt ca aparent nu ati inteles ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinte contradictorii c_dobrescu c_dobrescu Pe acelasi contract de credit, se cere incuvintarea executarii silite la doua judecatorii diferite, sector 2 si jud. sector trei, la o zi diferenta una de ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces civil jhon73 jhon73 Buna ziua , am si eu pe rol un proces civil in care am depus contestatie la executare motivul fiind prescriptia , am fost scutit de plata taxei judiciare ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit milikutza milikutza In anul 2010 am fost instiintata ca mi s-a cesionat un credit de la BCR catre o firma de recuperare. In 2011 in martie am fost actionata in judecatata de un ... (vezi toată discuția)