avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Comert cu produse de firma
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Comert cu produse de firma

Am o prietena care a fost urmarita si prinsa ca facea comert cu produse purtand nume de firma.In baza unui mandat de perchizitie i-au fost confiscate mai multe parfume,farduri,rujuri,etc.Din ziua cand a avut perchezitia si pana in prezent nu a mai fost chemata nicaieri.Care sunt pasii care urmeaza in ancheta si care ar fi cel mai sumbru lucru care i s-ar putea intampla?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:24, 9 Octombrie 2018
ultima data pedeapsa era de max 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, mama mea a facut o prostie, de fapt mai multe! a furat ... Kail Kail Buna seara, Mama mea a facut o prostie, defapt mai multe! A furat 2 rujuri dintr un magazin comercial si a fost prinsa. Una dintre problemele este ca ea in ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu mascatii peste mine in casa! va rog sa-mi dati cateva detalii referitor la caz ContSters376082 ContSters376082 Buna ziua. Am o problema, cred ca destul de serioasa Pe data de 4 decembrie in jurul orei 5:00 m-am trezit cu mascatii peste mine in casa in urma emiterii ... (vezi toată discuția)
Calculare prejudiciu eduard21 eduard21 In decursul a catorva luni de zile am vandut o cantitate mare de tutun vrac (maruntit) prin intermediul diferitelor anunturi postate pe net.Acest tutun ... (vezi toată discuția)