avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Cetatenie italiana
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Cetatenie italiana

Sunt casatorita de 12 ani cu cetatean italian. Eu cu rezidenta in Romania el de 6 ani in Italia. Pot obtine cetatenia si ce documente sunt necesare?
Gasiti aici documentele necesare obtinerii cetateniei italiene in cazul casatoriei cu un cetatean italian.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu daca pot sa obtin cetatenia italiana jasmine_21 jasmine_21 buna ziua am de 3 ani carte de identitate italiana si cu iubitul meu care este italian avem inpreuna doi gemeni de 15 luni, ei au cetatenia italiana .Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Dobandire cetatenie italiana mihaichi mihaichi Mama mea a facut 11 ani de cand locuieste legal in Italia si doreste sa ia cetatenia italiana. Eu, in calitate de fiu major, pot dobandi la randul meu ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)