avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire profesor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire profesor

Ce sesozare sau cui ar trebui să mă adresez pentru faptul că atunci când citeam o povestioară,un copil de clasa a II-a m-a lovit cu o minge în faţă?
Cel mai recent răspuns: anaililenache , utilizator 17:08, 9 Octombrie 2018
Daca nu facut-o intentionat, treceti mai departe.
Cu tot dragul aș fi trecut mai departe peste incident. Problema este că nimeni în țara asta nu vede violența copiilor preșcolari.Acest copil este violent. Mușcă profesorii,mai noi a trecut la loviri cu mingea, săptămâna viitoare mă aștept să arunce cu obiecte contondente, nu este atent la oră și deranjează ora și pe colegii săi, specific, nu numai la ora mea, atacă copii indiferent unde se află. Până la mine a lovit în pauză cu mingea un alt copil.Pe mine m-a fixat și ca și cum aș fi fost un coș de baschet a „marcat” de mi s-a zguduit capul. Eu întreb ce cale de apărare avem noi, profesorii. Așteptăm până va fi omorât un profesor ca să luăm măsuri?O altă doamnă învățătoare de același copil a fost mușcată și a făcut psoriazis.Eu vreau să am certitudinea că nu mi se va întâmpla mâine, poimâine nimic.Eu vreau siguranță în școală.Din această cauză v-am cerut sfatul. Părinții l-au înfiat,nu știu ce tratament îi aplică acasă, dar văd că la școală este violent. Acest lucru se întâmplă de la grădiniță. Copii din clasă sunt traumatizați. Dar în această țară chiar nu se înțelege că și copii normali au drepturi?Că și noi profesorii vrem să mergem la muncă fără a avea frică de ce i-ar putea trece prin cap unui astfel de copil și cum va acționa asupra noastră.Toată societate împreună cu toți factorii de decizie consideră că noi nu găsim metode de a-l atrage.Păi vă întreb: Cum o clasă de 23 de elevi stau frumos în bancă și ascultă ceea ce faci cu ei la clasă și el nu răspunde la niciun fel de solicitare?Eu nu mi-am dat licența în probleme psihice ale copiilor și părinților, care nu înțeleg că acest copil are o problemă gravă de comportament. Au încercat până și psihologii școlii să intervină de-a lungul timpului. Au dat bir cu fugiții. Păi dacă un specialist nu are ce să-i facă, eu care trebuie să-mi predau lecția , ce pot face?Nu pot să îl am sub supraveghere și pe el (care în orice moment își schimbă comportamentul) și să fiu atentă la ce predau.De aceea vă rog să-mi spuneți ce măsuri pot lua pentru a nu deveni o practică și a nu se întâmpla ceva mai grav.Conform cărei legi pot acționa și cui ar trebui să mă adresez? Mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elev cercetasa cercetasa buna ziua, aseara a venit baiatul meu de la scoala spunandu mi plangand ce i s a intamplat la scoala. era la ora de sport si juca volei cu colegii lui ... (vezi toată discuția)
Abuz in scoala florinamatei florinamatei Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)
Violenta intre copii la gradinita g alina g alina care este solutia legala de a rezolva urmatoarea problema; intr-o clasa cu 21 copii unul singur terorizeaza restul copiilor, ii bate, le vorbeste urat , ii ... (vezi toată discuția)