avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arhive cadastrale buftea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arhive cadastrale buftea

va rog sa ma informati unde ar putea exista ARHIVELE CADASTRALE ALE ORASULUI BUFTEA DINAINTE DE 1949 deoarece la Primaria Buftea nu sunt ,la Arhivele nationale la fel ,nu exista ,iar eu am nevoie de o Adeverinta sau de un extras CF cu proprietatile detinute de strabunicii mei in Buftea ,acestia fiind decedati in 1940 ,respectiv 1949.multumesc de ajutor !
Cel mai recent răspuns: DANELA , utilizator 01:55, 28 Mai 2006
Daca te mai intereseaza subiectul, pot sa-ti sugerez sa cauti la Biroul de Carte Funciara de la Judecatoria Buftea. Vezi ca atributiile acestui birou au trecut la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, dar cred ca sediul este tot in incinta Judecatoriei, daca nu s-a gasit alt spatiu.
Este valabila sugestia numai daca stii sigur ca pentru terenul respectiv a existat carte funciara. Daca nu, pierzi timpul acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Harta cadastru ardeal pana in 1947 ??? brazvan brazvan Buna ziua, Unde pot gasi harta cadastrala pana in 1948, reforma agrara si/sau recensamantul din 1948? (vezi toată discuția)
Actul de propietate DaddyEngineer DaddyEngineer Buna ziua, As dori sa aflu si eu cum se poate obtine un extras de CF in conditiile in care nu am decat un act de propietate pe numele tatalui.Si nu am la ... (vezi toată discuția)
Act de intabulare StanescuMihai StanescuMihai Buna ziua, Am un act de vanzare cuparate la apartament, ce a fost intabulat. Intrebarea este de unde iau actul de intabulare. Estementiont in contract, dar nu ... (vezi toată discuția)