avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Lege 153
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Lege 153

va rog frumos, un raspuns la o intrebare:

- cu 01.12.2017 am angajat 3 persoane in scoala pe posturile de muncitor, pedagog scoala, supraveghetor noapte; le-am incadrat pe legea 153, cu coeficient, ca nu aveam la momentul respectiv functie similara. Am inteles ca nu se mai aplica coeficientul, ca se revine la incadrarea conf legii 63..........
ma puteti ajuta ?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 13:20, 11 Octombrie 2018
Legea 63/2011 in vigoare de la 13 mai 2011 până la 31 iulie 2016, fiind abrogata prin Ordonanță de urgență 20/2016. Va recomand forumul de la educatie, unde sunt dezbatute problemele specifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de noapte neacordat dupa noua lege de salarizare din invatamant GeorgianaLGA GeorgianaLGA Buna ziua! Problema mea si a colegilor din invatamant care fac ture de noapte este urmatoarea: desi s-a dat noua lege de salarizare dupa greva, sporul de ... (vezi toată discuția)
Cic vechime pt transa de vechime Liar Liar Buna ziua. lucrez in invatamant din 1 septembrie 2008 pana in prezent. in perioada august 2012- aprilie 2014 am fost in CIC. dupa cat am citit am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant bilibokju bilibokju Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in legatura cu vechimea mea in invatamant. Pana acum am lucrat asa: 1990. 02.10-1991. 08. 31- prof suplinitor ... (vezi toată discuția)