Am fost la asociație și am cerut președintelui să trimită instalatorul asociației pentru a verifica dacă chiar le mai curge în garsonieră. I-am spus că chiriașa mi-a făcut plângere la poliție și primărie că o inund în mod repetat. Mi-a zis că el nu are treabă și mi-a dat numărul de telefon al instalatorului. Când l-am sunat pe instalator, acesta mi-a zis că nu are cum să verifice dacă mai curge, dacă nu o chem pe chiriașa să vină la garsonieră. Adică vine la ușa mea când aceasta depune plângere, dar când le cer eu să verifice dacă mai sunt infiltrații, nu se deranjează nici unul. Și eu stau pe drumuri între poliție și primărie că îi inund în mod repetat.
Adam Grecu a scris:
Doamna,
Ati primit niste raspunsuri foarte bune.
La inceput ne-ati spus ca:De vreo 2 luni am cumparat un apartament. De aproximativ o luna am inceput renovarea.
Ei, in asemenea circumstate ce valabilitate mai are reclamatia chiriasei ca chipurile ''am inundat-o in mod repetat''. Pai cat de repetat? Poate sa demonstreze? Mai ales ca in toata aceasta perioada de 2 luni, probabil ca nici nu ati locuit pe-acolo...
Apoi, un lucru foarte important: eu nu as discuta decat cu proprietarul locuintei, nu cu chiriasul...
Acum ati rezolvat sifonul, in rest nici nu as mai discuta cu nimeni, i-as dirija pe toti la presedintele as. prop. care, banuiesc ca este in tema cu toata tevatura. Dumnealui sa mai verifice si cartea de imobil, iar organul de politie sa verifice daca "impricinatii" au viza de flotant pe adresa respectiva - adica, daca-i bal, bal sa fie!
Tratati situatia cu indiferenta totala, iar concluzia dvs. finala este superexacta....
Mult succes!