avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită schimbare sediu social- citare gresita
Discuție deschisă în Executare silită

schimbare sediu social- citare gresita

buna ziua,
am urmatoarea problema. Mi s-a pus o poprire pe contul firmei, pt care estista o sentinta de validare a popririi. A fost o surpiza pt mine deoarece nici eu nu am primit nici un act. M-am dus la judecatrorie si la executor sa vad dosarul si toate comunicarile din dosar mi-au fost facute la sediul nou.
Eu mi-am schimbat sediul social in 2014. Dosarul a fost deschis in 2018 (pt validare si executare ). Executorul mi-a spus sa ii duc dovada ca am comunicat la finante schimbarea de sediu. La finante am primit urmatorul raspuns: Schimbarea de sediu social nu trebuie facuta ( ea se face inter-institutional intre orc si Finante in 15 zile de la schimbarea sediului) si eu apar la finante cu sediul schimbat, dar nu pot dovedi din ce data apar cu sediul schimbat.
domiciliul fiscal, se face la cerere.
problema mea e: cum dovedesc data la care finantele au primit de la orc schimbarea mea de sediu social, sa pot astfel dovedi instantei si executorului ca trebuiau sa stie adresa sediului nou?
Solicitati instantei sa faca o adresa catre finante prin care sa solicite acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social - formalitati administratia financiara bibacj bibacj Imi spuneti va rog ce declaratie se depune la Administratia Financiara pentru schimbarea sediului social. Multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social srl raluk20 raluk20 Anul trecut , in iulie, am depus la Administratia Financiara sector 3 un contract de comodat in vederea schimbarii sediului social al unui SRL in ... (vezi toată discuția)
Sediul social - am iesit dintr-un srl. cum ii oblig sa-si schimbe sediul social de la adresa mea? ovidiu.r ovidiu.r am fost asociat intr-un srl care avea sediul social la domiciliul meu, fara a desfasura acolo vreo activitate. ulterior am cedat partile sociale unei alte ... (vezi toată discuția)