avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Plata naveta medic rezident
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Plata naveta medic rezident

Buna ziua! Sunt o absolventa a facultății de medicina din Bucuresti și doresc sa-mi fac rezidențiatul in centrul din Iasi, unde mi-as dori sa primesc naveta având in vedere ca voi face 150 km zilnic. As dori sa știu care lege îmi permite decontarea navetei ca medic, eventual care este procedura. Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj pentru absolventii medicinisti din acest an andreeapp andreeapp Buna ziua! As dori sa stiu daca absolventii din acest an ai facultatii de medicina au dreptul la somaj. In vara se vehicula faptul ca nu am mai avea acest ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Problema decontarea navetei jhgf jhgf Buna ziua. Lucrez intr-o scoala care se afla la o distanta de 50 de km de domiciliul meu.Jumatate de luna raman la o prietena intr-o localitatea apropiata ... (vezi toată discuția)