am fost de acord ,toti ce 4 de la ultimul nivel sa se amplaseze o antena gsm ne stiind ce repercusiuni o sa fie ,mentionez ca locuim la ultimul nivel,la insistentele presedintelui asociatiei de locatari am acceptat cum putem scapa deaceasta antena,Initial a fost vorba de una singura dupa acia au aparut doua
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Datele furnizate sunt insuficiente pentru raspuns la obiect
Trebuie atent verificat contractul de inchiriere parte comuna condominiu si conditionat de clauze,se poate invoca una dintre acestea si solicita rezilierea contractului
Initial ar trebui sa notificati oficial presedintele de asociatie sa detaliati neajunsurile si prejudiciile generate de antene sa solicitati urgent dezafectarea acestora
In situatia in care presedinteke de asociatie nu intelege sa respecte si sa apere interesele locatarilor,analizati oportunitatea actionarii in instanta a proprietarului antenelor
eu va recomand sa o lasati pe blocul dvs.......cel mai probabil va fi mutata la 2 blocuri distanta iar efectul daunator va fi cu mult peste cel actual :)
Amplasare antena gsm
V1978
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei probleme.
Blocul nostru are 2 scari fiecare cu asociatia sa de proprietari. La scara ... (vezi toată discuția)