avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot sa dau jos o antena gsm
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot sa dau jos o antena gsm

am fost de acord ,toti ce 4 de la ultimul nivel sa se amplaseze o antena gsm ne stiind ce repercusiuni o sa fie ,mentionez ca locuim la ultimul nivel,la insistentele presedintelui asociatiei de locatari am acceptat cum putem scapa deaceasta antena,Initial a fost vorba de una singura dupa acia au aparut doua
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 20:30, 12 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datele furnizate sunt insuficiente pentru raspuns la obiect
Trebuie atent verificat contractul de inchiriere parte comuna condominiu si conditionat de clauze,se poate invoca una dintre acestea si solicita rezilierea contractului
Initial ar trebui sa notificati oficial presedintele de asociatie sa detaliati neajunsurile si prejudiciile generate de antene sa solicitati urgent dezafectarea acestora
In situatia in care presedinteke de asociatie nu intelege sa respecte si sa apere interesele locatarilor,analizati oportunitatea actionarii in instanta a proprietarului antenelor
eu va recomand sa o lasati pe blocul dvs.......cel mai probabil va fi mutata la 2 blocuri distanta iar efectul daunator va fi cu mult peste cel actual :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare antena gsm V1978 V1978 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei probleme. Blocul nostru are 2 scari fiecare cu asociatia sa de proprietari. La scara ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract pentru antene gsm amplasat pe bloc? neluparaschiv neluparaschiv Pe blocul meu este amplasata o antena GSM al carui contract a expirat de 2 ani, si care anul acesta a marit puterea antenei si a amplasat noi module ce a ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)