LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM Accesează live evenimentul
Buna seara. Sunt cetatean al Republicii Moldova cu dubla cetatenie, am obtinut in 2001 cetatenie romana, dar nu am perfectat actele de identitate mai departe. In 2006 incercind sa trec frontiera cu Romania, politia imi spune sa prezint cartea de identitate romaneasca, desi eu nu am perfectat-o, am fost dus la directia de pasapoarte in Bucuresti unde am scris declaratie precum ca nu am perfectat nici un document de identitate romanesc. Au spus ca vor investiga cazul. In 2018 am mers la sectia de pasapoarte Bucuresti pentru a-mi perfecta carte de identitate, si iarasi imi cer cartea veche. Unde ma adresez in acest caz? Ce fac? Merci frumos de ajutor.
Anularea c.i.
Simion95
Sunt din Republica Moldova dar locuiesc in Romania. Pentru a depune actele de intrare la o universitate din Romania, am nevoie sa depun dosaru ca cetatean ... (vezi toată discuția)