avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate furata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate furata

Buna seara. Sunt cetatean al Republicii Moldova cu dubla cetatenie, am obtinut in 2001 cetatenie romana, dar nu am perfectat actele de identitate mai departe. In 2006 incercind sa trec frontiera cu Romania, politia imi spune sa prezint cartea de identitate romaneasca, desi eu nu am perfectat-o, am fost dus la directia de pasapoarte in Bucuresti unde am scris declaratie precum ca nu am perfectat nici un document de identitate romanesc. Au spus ca vor investiga cazul. In 2018 am mers la sectia de pasapoarte Bucuresti pentru a-mi perfecta carte de identitate, si iarasi imi cer cartea veche. Unde ma adresez in acest caz? Ce fac? Merci frumos de ajutor.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2018
Eugeniu Puiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:24, 12 Octombrie 2018
Furata? Pierduta? Sau n-a existat niciodata? Nu e acelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea c.i. Simion95 Simion95 Sunt din Republica Moldova dar locuiesc in Romania. Pentru a depune actele de intrare la o universitate din Romania, am nevoie sa depun dosaru ca cetatean ... (vezi toată discuția)
Sunt cetățean al republicii moldova și cetățean al româniei.am ... Buzu Dorin Buzu Dorin Sunt cetățean al Republicii Moldova și cetățean al României.Am pierdut pașaportul primit de mine pentru vârsta de 15 ani în anul 2018. Acest ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)