avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plăţi impozite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plăţi impozite

Am depus declaraţia unică online şi aş vrea să-mi plătesc obligaţiile, însă nu găsesc nicăieri nici o informaţie cu privire la sumele de plată. În această situaţie plătesc sumele calculate de mine în declaraţie? Pot găsi undeva o confirmare a acestora sau o recalculare de către ANAF a sumelor respective?
Mulţumesc anticipat pentru lămuriri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:34, 11 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca autoritatile va induc ideea ca achitarea obligatiilor catre ANAF online va scuteste de alte eforturi,realitatea demonstreaza ca platitorul in final pentru inregistrarea pe rolul sau fiscal a platii trebuie sa se deplaseze la ghiseu,sa se faca verificarea obligatiilor de plata cu ceea ce s-a platit
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va referiti la prima parte din declaratia unica in care se treceau valorile pentru inchiderea anului 2017, o sa primiti decizie de impunere cu ce aveti de plata sau de incasat. Pentru partea a doua din declaratia unica in care se declara veniturile din 2018, pentru acestea platiti doar valorile care apar acolo in declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Compensare de la anaf panseluta13 panseluta13 Anul trecut am obtinut venituri din chirii, mai mici decat salariul minim. Am depus declaratia unica si am optat pentru plata CASS. Am platit si impozitul si ... (vezi toată discuția)
Declarație unica Costin85 Costin85 Bună ziua, Am reușit într-un final sa depun declarația unica,pe veniturile din jocuri de noroc, asta după ce am primit scrisoarea acasă de la Anaf! Am ... (vezi toată discuția)