avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog,care este temeiul legal pentru modul de intocmire a pontajului ( angajat la bugetari)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 12 Octombrie 2018
Codul Muncii
art.119
(1) Angajatorul are obligatia de a tine la locul de munca definit potrivit art. 16^1 evidenta orelor de munca prestate zilnic de fiecare salariat, cu evidentierea orelor de incepere si de sfarsit ale programului de lucru, si de a supune controlului inspectorilor de munca aceasta evidenta, ori de cate ori se solicita acest lucru.
....

În practică, evidenţa orelor de muncă prestate de fiecare salariat se ţine de căre angajator prin intermediul foii de pontaj sau a condicii de prezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un raspuns,angajatorul este ... cristina1193 cristina1193 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns,angajatorul este obligat sa aiba condica de prezenta la sediul firmei si daca este obligat sa mi o puna la ... (vezi toată discuția)
Salut.o persoana angajata la buget vine la munca dar nu semneaza ... antin antin Salut.O persoana angajata la buget vine la munca dar nu semneaza condica de prezenta.Condica se ridica dimineata la ora 7.Acel coleg munceste ,este prezent ... (vezi toată discuția)
Condica pontaj valabila? iela100 iela100 buna ziua, Daca angajatii unei firme au condica de prezenta la intrare si semneaza zilnic completand ora sosirii si ora plecarii si intrucat avand un program ... (vezi toată discuția)