avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis

Am avut permisul retinut , instanta a pronuntat o decizie favorabila , am primit hotatrarea si urmeaza sa o legalizez , la momentul retineri eu locuiam in bucuresti ( ubde a fost retinut si permisul ) acum locuiesc in alta localitate unde am si viza de resedinta .
Care sunt pasi pt a obtine permisul si de unde il pot solicita obligatoriu de la bucuresti sau se poate si de la domiciliul actual .?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:08, 14 Octombrie 2018
Daca la data retinerii permisului de conducere aveati domiciliul in Bucuresti foarte probabil permisul dvs. se afla la Bucuresti de unde va trebui sa-l recuperati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de reședință la a doua proprietate Mihaipepe Mihaipepe Vreau sa imi fac viza de flotant la o a doua propietate Am domiciliul in provincie si am o propietate in bucuresti. Locuiesc o perioda de timp in bucuresti ... (vezi toată discuția)
Taxa de parcare impusa de consiliul local sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am domiciliul intr-o localitate in care consiliul local a impus print-o hotarare o taxa de ... (vezi toată discuția)
Masina second hand Monicaluis Monicaluis Doresc sa imi cumpar o masina second hand de la AAA Auto. Ei spun ca se ocupa de unele formalitati privind actele masinii. Nu am nici o idee despre ce anume ... (vezi toată discuția)