avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... produse cosmetice handmade
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

produse cosmetice handmade

Buna ziua. As avea si eu o intrebare... pentru a putea vinde produse cosmetice preparate de mine am nevoie de ceva autorizatii? sa zicem ca le vand pe facebook sau alte site-uri (olx, lajumate, breslo, etc.). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vladcristiannn , utilizator 12:11, 5 Mai 2020
as mai avea o intreabare in legatura cu obligatia de a avea autorizatie sanitara.
Din ce am citit, autorizatia sanitara s-ar adresa numai industrei alimentare sau pentru cei care folosesc ingrediente de origine animala, ceea ce eu nu folosesc. aveti idee daca este obligatorie si in cazul meu?
se pare ca nu ati citit unde trebuie. sunt doua autorizatii: una emisa de DSP, cealalta de DSVSA. am scris in raspunsul initial.
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2020
adriandimitriu, utilizator
intradevar, nu am citit unde rebuie. M-am interesat de autorizatia de la DSP dar gasesc variante de tarife aplicate foarte diferite. ma puteti ajuta cu un link cu tarifele corecte va rog mult?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru un laborator de cofetarie-patiserie unde produsele ... NataB NataB Buna ziua, pentru un laborator de cofetarie-patiserie unde produsele se vor face doar pe comanda, fara vitrina de prezentare, fara servire, clientul vine si ... (vezi toată discuția)
Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta. ManoleGorrell ManoleGorrell Buna! Imi doresc sa deschid o afacere anul acesta, producerea de creme din ingrediente naturale, si vanzarea lor. Dar nu stiu unde se fac testarile si pe cine ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dețin un magazin alimentar și doresc să știu ... Ciprian2005 Ciprian2005 Bună ziua. Dețin un magazin alimentar și doresc să știu dacă trebuie o autorizație speciala de la DSV pentru a comercializa prăjituri de cofetărie ... (vezi toată discuția)