avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dubla cetatenie Romano-Britanica
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dubla cetatenie Romano-Britanica

Buna ziua,
Sunt casatorita in U.K. de 5 Ani.cu un cetatean britanic. Am serviciul permanent de 6 Ani in U.K. De curand ni s-au oferit 2 posturi in Danemarca. Eu inca am passport romanesc. Cum sa procedez mai bine, sa aplic pt dubla cetatenie in U.K.. Daca Uk nu mai este membra EU, pot fi considerata cetatean EU cu aceasta dubla cetatenie in Danemarca, sau ma va afecta ca sunt si cetatean britanic.?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2018
PopescuDaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: PopescuDaniela , utilizator 21:48, 17 Octombrie 2018
Daca aveti dubla cetatenie (romano-britanica), veti fi in continuare cetatean european.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca cu copil de englez/drepturi si beneficii in uk tinanina81 tinanina81 O zi buna tuturor! caut un sfat sau o indrumare in problema mea: sunt cetatean roman, stau in uk de 18 luni si am un baietel de 4 luni cu un cetatean englez, ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean britanic si dreptul de munca in uk Adriana3011 Adriana3011 As dori sa stiu daca dupa casatoria cu cetatean britanic in uk am dreptul la munca fara sa mai aplic ptr nimic la border agency. (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)