avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastrare

Am contract vanzare cumpărare pe teren făcut la notar. Pt cadastrare mai am nevoie de alte acte ca să îl pot cadastra? (gen certificat de moștenitor?)
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:59, 5 Decembrie 2018
In principiu, actul de vanzare va este suficient, daca este pe numele dvs. Despre al cui certificat de mostenitor vorbiti ? Luati legatura cu un cadastrist si demarati procedurile.
La rupea se cadastreaza terenurile gratuit.functionarii au fost instruiți de actele care trebuie prinse la dosar.mie imi cere copie după titlu de proprietate al terenului act de partaj pe teren certificat de moștenitor.Eu după ce sa făcut partajul după decesul tatălui am cumparat partiile unor moștenitori făcând la notar act de vanzare cumpărare terenul fiind intabula de 11 ani timp in care plătesc impozit.Acum imi cere de la primărie acele acte care le-am menționat la început.e normal?
Nu exista "normal" in acest gen de litigii, sau mai bine spus este irelevant ce este normal sau nu (pentru mine, pentru dvs., sau pentru altcineva), aici operam cu legal/nelegal, temeinic/netemeinic, procedural/neprocedural.
Daca functionarii respectivi au fost instruiti, inseamna ca exista niste acte normative "in spate". Trebuie verificate normele cu pricina si dupa caz, fie va conformati, fie le contestati. Cam la asta se rezuma totul.
Credeam ca imi va raspunde la intrebare cineva care are habar de aceasta speta.nu sa primesc lectii de avocatura.Credeti ca un om de rand cunoaste acesti termeni care se folosesc in instante?Credeam ca e un site care ajuta omul simplu sau e facut doar pt cei intelepti ca sa isi mai schimbe pareri
Draga domnule @lungu nicolae, ca sa va raspunda cineva care are habar de acea speta, trebuie sa pipaie cu simturile proprii acea speta, or dvs ati adresat o intrebare cu grad maxim de generalitate. Departe de mine gandul de a va da lectii de avocatura (recipientul este desigur important), dar hai sa spunem ca am tangentat cateva precizari privind comunicarea.
Discutia a pornit de la primul dvs mesaj. Recititi si dvs ce ati scris in el. Mult succes va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar:doresc sa efectuez succesiunea dupa tatal meu.la masa succesorala ... club-35 club-35 Doresc sa efectuez succesiunea dupa tatal meu.La masa succesorala suntem mama si 2 copii, eu si o sora.In urama acestei succesiuni am dori sa limpezim situatia ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la vanzarea unui teren fanamarius fanamarius Ma numesc Marius si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez la vanzarea unui teren ,detin certificat de mostenitor si act autentic de partaj voluntar imobiliar ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)