avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de inchiriere spatiu pentru sediu social si ...
Discuție deschisă în Executare silită

contract de inchiriere spatiu pentru sediu social si desfasurare activitate reziliat pt neplata

Buna dimineata , societatea noastra detine mai multe spatii pe care le inchiriaza persoanelor juridice . Anul trecut am inchiriat 2 spatii unei firme de confectii cu 2 asociati un roman si un italian . In unul au sediul social si in celalalt au avut activitatea iar acum e depozit. Din luna iunie nu au mai platit chiriile . I-am notificat scris , verbal , cu anunt la sediu , pe mail. Au tot venit si au promis ca vor plati. Noi nu putem tine spatiile ocupate cu rau platnici atata timp cat avem cerere ptr acele locatii. Cercetand mai amanuntit am descoperit ca pe rolul tribunalului se afla acea firma in insolventa din luna februarie a anului curent . Noi nu am stiut ptr ca lichidatorul lor nu ne-a contactat si nici instanta . L-am contactat noi pe lichidator care ne-a spus ca trebuie sa ne inscriem la masa credala . Anul acesta aceasta firma a fost cautata de ANAF de nenumarate ori deoarece au datorii foarte mari . Lichidatorul ne spune ca nu avem voie sa intram in spatiile noastre pe care ei le-au inchiriat pana nu le elibereaza .Dar noi , in acest caz ce sa facem? Sa tinem spatiile blocate atata timp cat contractul lor a incetat pt neplata ? Avem voie sa le valorificam bunurile ca sa ne acoperim prejudiciul? Lichidatorul de ce nu a plecat cu documentatia de la sediu si de ce nu am fost informati despre aceasta procedura de insolventa ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:02, 16 Octombrie 2018
Inscrieti-va la masa credala. FOrmulati solicitarea motivand cele relatate. Totodata notificati lichidatorul ca exista bunuri in spatiu si acordati un termen pentru eliberare. Daca nu il elibereaza, evacuare. Dac anu va descurcati contractati ajutor de specialitate.
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2018
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum evacuez chirasul din spatiul comercial silviu8855 silviu8855 buna ziua Am tot.citit pe internet zilele acestea si nu imi este deloc clar cum este cu acest contract de locatiune. Tatal meu are un spatiu inchiriat la o ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)
A aparut , ce sa fac ? panieadrian panieadrian Rog pe cei avizati sa ma ajute intro problema mai incalcita.Activez in domeniul constructii si am de recuperat bani de la un debitor care a intrat in ... (vezi toată discuția)